Jadual Seminar

Seminar Buat Duit Dengan Apps!

Mai ler sini yeop… Free jer x der bayaran pun. Sedangkan kami tanggung beberapa kos. 

Akan datang mungkin berbayar. Sebab benda free selalunya kurang dihargai!

Buktinya daftar nak datang, kami dah sediakan seat tapi akhirnya x datang! Lebih baik kami berikan kepada yang betul2 komit nak datang.

Jadi…  rebut peluang hadir sekarang! ini yang FREE! Tapi untuk yang serius saja. Jangan bazirkan seat jika ada sengaja mendaftar tapi tak pasti boleh datang.

SEMINAR APPS AKAN DATANG!

Speaker

bersama Sifu Zahisham

 AKAN DIMAKLUMKAN 

 10am – 12.00pm 
(1 sesi sahaja!)

Terhad 50 org  

Tinggal X seat sahaja!
(seat diupdate manual, jd jgn percaya sgt status terkini mungkin lgi kurang!)

Tempatnya di…

JomTraining Centre, Puchong Prima, Selangor.
Ada dlm waze @ google maps
100m dekat LRT Puchong Prima.

Syarat Penyertaan
1. Perlu mendaftar dahulu (untuk tempah seat).
2. Tidak membawa anak kecil dlm bilik seminar (elakkan gangguan).
2. Bawa diri sahaja. 

Cara daftar kat bawah…


No Walk-In. Daftar Kat Sini.

seminar-mobile-apps-buat-duit

 

019-2626625

tekan je jari kat nombor tu… auto WASAP. Ikut arahan wasap.

Boleh ker bawak kawan2, isteri, adik abang, jiran dan lain-lain?

Boleh jer bawak suami/isteri, kawan, adik, kakak, abang, jiran, sedara mara / sapa saja!

Tapi kena daftar dahulu lah yer sorang2. Nak allocate seat. X daftar x dapat seat nanti.

Bagus kalau datang beramai2 ni, dapatlah berbincang2 sambil dengar seminar nanti. Dan mungkin dapat idea terbaik juga! 

Ingat yer! seat terhad 50 jer sebab bilik x besar.


Peringatan: Seminar lepas selalunya Full House!

Seminar Apps Puchong Prima

Seminar Apps JomTraining Centre

Seminar kami yang lepas …

Sesi ke#7 – SELESAI

Ahad, 23 Feb 2020

10am – 12 pm

JomTraining Centre, Puchong Prima, Selangor.

Sesi ke#6 – SELESAI

Ahad, 3 Nov 2019

9.30 – 11 PG

JomTraining Centre, Puchong Prima, Selangor.

Sesi ke#5 – SELESAI

Ahad, 22 Sept 2019

9.30 – 11 PG

JomTraining Centre, Puchong Prima, Selangor.

Sesi ke#4 – SELESAI

Sabtu, 31 Ogos 2019

12 – 1.30 PTG

JomTraining Centre, Puchong Prima, Selangor.

Sesi ke#3 – SELESAI 

Sabtu, 31 Ogos 2019

10 – 11.30 PG

JomTraining Centre, Puchong Prima, Selangor.

Sesi ke#2 – SELESAI!

Sabtu, 3 Ogos 2019

3 – 4 PTG

JomTraining Centre, Puchong Prima, Selangor.

Sesi ke#1 – SELESAI!

Sabtu, 3 Ogos 2019

10 – 11 PG

JomTraining Centre, Puchong Prima, Selangor.

 

Banyak siri dah.., tapi masih banyak alasan lagi? Tak dapek la den nolong lagi.

Nak berjaya x leh banyak alasan. X lapang lah, sibuklah, ada hal lah, tempat lain xder ke?.. mcm2 tanya.

Memang semua org sibuk, xder masa. Tukang sapu jln pun sibuk, pengemis pun sibuk… semua org sibuk.

Tp diri sendirilah kena lapangkan masa!

X pe la yeop, teman nak juga bg peluang. Kalau x bole dtg, sibuk tarikh tu, ada hal, tp nak tau tarikh akan datang, isi bawah ni yer…

INGAT!… ini bukan borang daftar tp utk kami maklum tarikh terbaru (kalau buat lagi la…).

Nak Tau Tarikh Akan Datang...

Invalid email address
Privasi bro DIJAMIN. Info yg diberi x akan dibagi kat org lain.
Scroll Up